Visie / Op weg naar de toekomst

  • Visie
Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint. - Johan Cruijff

We zitten midden in een digitale revolutie, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en onze levens raken steeds meer met het digitale verweven. De grens tussen mens en machine vervaagt. Je kan twisten of dit een positieve ontwikkeling is, maar de koers is gezet en de wereld waar we vandaag de dag in leven is een gedigitaliseerde wereld.

IT als kritieke succesfactor

Hetzelfde geldt voor de rol van technologie binnen organisaties. Zelfs voor organisaties waar IT geen core business was, is het door de digitale revolutie core business geworden. Met als gevolg dat het benutten van de kracht IT een kritieke succesfactor is geworden. Helaas kan het ook een ongrijpbare succesfactor zijn. Met werknemers kan je praten en voorraden zijn tastbaar, maar informatiesystemen zijn abstract en lijken voor velen iets magisch. In de praktijk worden bedrijven dan ook zowel met de mogelijkheden als de onmogelijkheden van IT geconfronteerd.

Mijn missie

Als techneut, ingenieur en ondernemer maak ik het mijn missie om organisaties verder te brengen met IT. Mijn overtuiging is dat je altijd meer kan met IT en dat de techniek nooit de beperkende factor mag zijn. Matige systemen maak ik goed. Goede systemen maak ik beter. Dit doe ik met een solide vakinhoudelijke basis, een sterk theoretisch kader en een gezonde dosis Hollandse boeren verstand.

  • Dienstverlening
  • IT is meer dan alleen code schrijven en deadlines halen. Lees meer over mijn veelzijdige dienstverlening en het pad naar succesvol IT.
  • Bekijk dienstverlening