Announcing [email protected] 2014

Door Martin Devillers Op 09 October 2014 Met Reacties

MasterDev

We’re organizing a MasterChef spin off called [email protected]. The idea is that several teams of students compete in a 24-hour hackaton. Pizza, drinks and hotel-room included! The event is from 21 to 22 november. Accepting all Dutch computer science, information science and IT-oriented business science students. Click here to sign-up

Challenge

Bouw in teams van 3 personen binnen 24 uur de beste software oplossing voor een uitdagende business case. Je werkt in een professionele hosted ontwikkelomgeving met de allernieuwste .NET en Java technieken en wordt begeleid door een team van ervaren professionals. We dagen je continu uit om onder druk het beste uit je zelf te halen. Wij beloven je 2 inspirerende dagen die je nog lang bij zullen blijven.

Beste software oplossing

De beste software oplossing wordt bepaald door meerdere factoren. Elk team heeft 24 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren op een aantal onderdelen. Denk hierbij aan kwaliteit, samenwerking, toegepaste technieken, innovatie, maar ook de oplossing zelf. Zaterdagmiddag presenteert ieder team haar oplossing en zullen de chefs bekend maken welk team de meeste punten heeft behaald en met de titel [email protected] 2014 er vandoor gaat..

Beloning

De beloning voor deelname is eeuwige roem, wij geloven namelijk niet in prijzen! Neem alleen deel aan dit event als je een gepassioneerd developer bent die gaat voor de inhoud en die het gaaf vindt om samen met ervaren professionals tot mooie oplossingen en inzichten te komen. Heb je een zaterdagbaantje en loop je daardoor inkomsten mis? Dan vergoeden wij die inkomsten voor je.

MasterDev