Visie / Op weg naar de toekomst

  • Visie
Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint. - Johan Cruijff

Wij worden dagelijks geconfronteerd met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de techniek. Van auto’s die zichzelf besturen, jouw smartphone die jou verbind met je familie aan de andere kant van de wereld tot administratieve processen die vastlopen omdat je bent verhuist.

IT verwondert. IT verbind. IT frustreert.

Hetzelfde geldt ook voor IT binnen organisaties. De juiste applicatie zet het bedrijf op de kaart. Het maakt het bedrijf toonaangevend of een marktleider. Maar er zijn ook applicaties die leiden tot ontevreden klanten, hoge kosten of zelfs rechtszaken.

Wat maakt het verschil?

Als techneut, architect en ondernemer maak ik het mijn missie om organisaties verder te brengen met IT. Mijn overtuiging is dat je altijd meer kan met IT en dat de techniek nooit de beperkende factor mag zijn. Slechte systemen maak ik goed. Goede systemen maak ik beter. Dit doe ik met een solide vakinhoudelijke basis, een kritische houding en een gezonde dosis Hollandse boeren verstand.

Vandaar mijn motto: IT maakt mogelijk, nooit onmogelijk.

  • Dienstverlening
  • IT is meer dan alleen code schrijven en deadlines halen. Lees meer over mijn veelzijdige dienstverlening en het pad naar succesvol IT.
  • Bekijk dienstverlening